2018.

Idén 8. alkalommal került megrendezésre a Jászkiséri Hagyományőrző Lovasnap.

A szervezők több éve számítanak ránk - mi pedig a legnagyobb örömmel megyünk minden évben!

Év eleje óta tervezzük, hogy ezen a napon csak a fiataljaink kerülnek lóhátra. Ügyesen vették az akadályt.
A saját bemutatónk mellett most felkértek minket a shagya-arab lófajta...

2018 július 5. és 8. között zajlott Pomázon az első nyílt lovasíjász világbajnokság. A verseny a Nemzetközi Lovasíjász Szövetség (IHAA - International Horseback Archery Alliance) égisze alatt zajlott, a Magyar Lovasíjász Akadémia szervezésében. A versenyen mintegy 30 ország, több mint 100 versenyzője vett részt felnőtt és ifjúsági kategóriában. A...

Egyesületünk idén is, harmadik alkalommal részt vett a győri Szent László Napokon.

A hagyományoknak megfelelően, idén is május utolsó hétvégéjén zajlott a Pomázi Lovas majális, immár 13. alkalommal, Magyar vár területén.

Május 4-5-re a Redemtio 273. évfrodulója alkalmából rendezett Kun örökség napokra kaptunk meghívást. A rendezvénynek Kunhegyesen a Cserepes Csárda melletti Szabadidőpark adott otthont.

Április 26-án csütörtökön nagy dolgot hajtottunk végre. Sikerült, ha nehezen is kiszakadni a "rendszer" rabságából, s a tervezett reggeli indulással ellentéten déli 11 h-kor elhagytuk négyen (Csongi, Áron, Laca, Sanyi) lovaink hátán a Kecskeri-pusztát. A túra célja az volt, hogy ellovagoljunk a besenyszögi lovasíjász verseny helyszínére, s hogy...

Az idei évünk szezonnyitó találkozója Szentendrén, a Stefanek-tanyán volt. Edzőtábor, találkozó, közgyűlés, közös beszélgetések, lovaglások.