2018.

Csapatunk aug 24.re Felsőszentivánba a falunapra kapott meghívást.
Kora délután indultunk útnak Pomázról és Szentendréről a 4 lóval.
Lovasként: Csenge, Levi, Dani és Attila ,segédként pedig Kata,Hunor és Magor mentünk.

Kurultáj

2018.08.11

2018. augusztus 10. és 12. között - az első hazai rendezésű jelenkori Kurultaj 10. évfordulóján - zajlott a VI. Kurultaj Bugacon. A rendezvény a nagy forróság, illetve a szervezésbeli kisebb-nagyobb hiányosságok ellenére is számos érdeklődőt vonzott.

Több szempontból is különleges szereplésünk volt július utolsó lehetőségeként, s talán legkevésbé azért, mert ez volt az első megnyilatkozásunk a Dél-Dunántúlon. Bár már attól módosult tudatállapotba kerültünk, hogy itt az Alföldünk legnyugatibb szélén a síkság (a megszokott hatalmas kukoricatáblával) a dombon van, és a bemélyedő völgyekben harsogó...

Idén 8. alkalommal került megrendezésre a Jászkiséri Hagyományőrző Lovasnap.

A szervezők több éve számítanak ránk - mi pedig a legnagyobb örömmel megyünk minden évben!

Év eleje óta tervezzük, hogy ezen a napon csak a fiataljaink kerülnek lóhátra. Ügyesen vették az akadályt.
A saját bemutatónk mellett most felkértek minket a shagya-arab lófajta...

2018 július 5. és 8. között zajlott Pomázon az első nyílt lovasíjász világbajnokság. A verseny a Nemzetközi Lovasíjász Szövetség (IHAA - International Horseback Archery Alliance) égisze alatt zajlott, a Magyar Lovasíjász Akadémia szervezésében. A versenyen mintegy 30 ország, több mint 100 versenyzője vett részt felnőtt és ifjúsági kategóriában. A...

Idén 52. alkalommal rendezték meg a nagy hagyományokra visszatekintő Hortobágyi Lovasnapot, melyen csapatunk is - a tavalyi évtől eltekintve - évek óta fellépőként van jelen lovas harci bemutatónkkal.

Június 9-én utunk a Szalajka völgybe, Szilvásváradra vezetett, ahol a csapat már visszatérő vendég.

Egyesületünk idén is, harmadik alkalommal részt vett a győri Szent László Napokon.

A hagyományoknak megfelelően, idén is május utolsó hétvégéjén zajlott a Pomázi Lovas majális, immár 13. alkalommal, Magyar vár területén.

Május 4-5-re a Redemtio 273. évfrodulója alkalmából rendezett Kun örökség napokra kaptunk meghívást. A rendezvénynek Kunhegyesen a Cserepes Csárda melletti Szabadidőpark adott otthont.