Őszi edzőtábor

2018.10.20


Az 2018-as szezon zárását és az őszi edzőtábort a csapat törzshelyén, a karcagi Bene-tanyán tartottuk.
A pénteki nap folyamán a csapattagok a legkülönbözőbb módokon megérkeztek a helyszínre (ki paripával, ki vasparipával, ki benzingőzzel).

A későn érkezőket friss vacsora és bimbózó mulatság fogadta, ami -a fiatalság jelentős odaadásának köszönhetően- később szépen kivirágzott.
Bár az esti virágzás után nehéz volt hervadt tagjainkba életet verni, a reggeli kelést biztosította a (nekünk túl) korán érkező Szűcs András (továbbiakban Bandó bá') és a kellemes reggeli.
Bandó bá a testünk edzése előtt a szellemünket pallérozta, majd ezután két csoportban igyekeztünk a tanultakat a gyakorlatba átültetni. Elsőként az idősebbek, tapasztaltabbak kapták a kiképzést, majd a fiatalok pattantak lóra okosodás céljából.
A két edzés között meg kellett küzdeni egy birkával is, de a tapasztalt vitézek jól vették ezt az akadályt is. (Hiába, csak profikkal szabad kezdeni. :)
Az edzések után fáradt tagjainkat fürdővel gyógyítottuk. Itt megtartottuk a Pusztai Fóka következő fordulóját, ami nagy tanulságokkal szolgált az erőnlétünkkel kapcsolatban.

A fürdő után az előző estéhez hasonló következett. Ha valamit eleget táplálnak és öntöznek, hajlamosabb a virágzásra!
Rutinos kelés után reggeli az előző napihoz hasonló beosztásban következtek az edzések. A lovakon már érezni lehetett a hatást. (Nem csak fáradtabbak, hanem tanultabbak is lettek.)
Az edzések között a megmaradt birka ismét támadást intézett, de tapasztalt harcosaink ismét vették az akadályt.

Végül szép sorban mindenki elindult és szerencsésen meg is érkezett haza.

Bors