Széchenyi 2020-as pályázat

Egyesületünk pályázott rendezvény szervezésére és eszközeink bővítésére. Az alábbi összegeket kaptunk, amit ezúton is köszönünk!


Támogatás mértéke: 100 %

A szerződött támogatás összege: 3.000.000,-Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. december 31.

A projekt bemutatása: Kun Hagyományok Napját 2021-ben 12. alkalommal szeretné egyesületünk megrendezni. A rendezvény célja bemutatni őseink kultúráját. Egy olyan kultúrát szeretnénk bemutatni, mely a kunok beköltözésekor egyedi volt, s mai napig nagyon sok része megőrződött. A rendezvény alapját a lovas programok fogják adni.
Támogatás mértéke: 100 %

A szerződött támogatás összege: 1.000.000,-Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. május 11.

A projekt bemutatása: A támogatási összeget a lovasnomádokkal kapcsolatos ismeretterjesztő előadások megtartására, lovas edzésekre és az eszközeink fejlesztésére kívánjuk igényelni.Különböző ismeretterjesztő előadásokat kívánunk szervezni a sztyeppei lovasnomád kultúra kapcsán a csapat tagjai és az érdeklődő közönség számára. Ezen kívül a lovas és harci felkészültség szintjének magasabbra emelésének érdekében edző segítségét vesszük igénybe.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el