Mezőpetri

2017.08.05

A határhoz közeli Mezőpetriben megrendezett lovasnapon a csapat Tiszai Szárnya tartott bemutatót. 

Az egynapos rendezvényen tartott bemutató jól sikerült, a közönség lelkesen és nagy élvezettel figyelte a produkciónkat, melyet a lovasok (Bene Sándor, Balogh Péter, Mészáros László, Kovács Áron, Kósa Zoltán és Csongor) és a segédek (Balogh Benedek, Domokos és Ilka, Őri "Hunor" Balázs,Nagy Attila) kellő összhanggal adtak elő.


Míg a szokásos hőségre igen, addig vendéglátásra nem lehettett panaszunk. A csapatot különféle húsételekkel támadták a helyi erők, de mivel a vegetarianizmus még nem harapódzott el nálunk, sikeresen helyt tudtunk állni. Ebben segítettek a felszolgált különféle frissítők is, de szerencsére a sör hamar felszívódik, így a hatámenti alkohol-szonda nem okozott különösebb fennakadást.


Ilyen helyről nehéz elszakadni, de mi mégis megtettük, már a távolságra való tekintettel is. A nagykörűi szárny így is csak másnap reggelre ért haza, eltöltve egy kellemes éjszakát a tiszai szúnyogosban. A reggeli kelést Sárkány lovunk segítette, mivel kötelét eloldozva már 6-kor át akart kelni a folyón. Türelmetlenségének engedve úszva szeltük át a vizet, így megtéve az utolsó métereket.

BB